Rutte wil meer zeggenschap over Nederland


Mark Rutte heeft altijd gezegd dat hij niet de hoogste baas van Europa wil worden, nu blijkt dat hij toch de waarheid sprak.

Mark Rutte heeft zelfs hogere ambities, Mark heeft namelijk een aanvraag gedaan om ‘Koning van Nederland’ te worden.
Mark zegt: “De tijd is nu rijp, ik heb zoveel voor dit land gedaan, het volk schreeuwt om mij, ik wil de burgers niet teleurstellen”.

Het kabinet zal daar binnenkort een uitspraak over doen, zijn linkse partners Jesse Klaver en Rob Jetten staan achter het besluit en zullen Willem Alexander verzoeken in het belang van de burgers hier mee in te stemmen.

Er ontstaat dan wel een probleem, er is geen ‘first lady’, ook daar is aan gedacht, Buma heeft voorgesteld een televisie programma te maken met als titel: ‘Hollands Next First Lady’.

Mark Rutte heeft bezwaar aangetekend tegen de titel van het programma en wil dat alleen mannen mee kunnen doen aan het programma, John de Mol stemde er mee in, het programma gaat nu heten:
‘Hollands Next First Man/Transgender’

De jury, die uiteindelijk zal beslissen wie de partner wordt van Mark Rutte en dus Mark zal begeleiden op staatsbezoeken, bestaat uit Gordon, Gerard Joling en Paul de Leeuw.

PietKei

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*