Is Rutte spoorloos na avond stappen? Wie heeft hem gezien?


Het is een raadsel, waar is Rutte? Na een flinke borrel met zijn vriend Jan Jaap van Onderen is hij niet meer gesignaleerd. Het vermoeden bestond dat hij in de gay bar onder de toonbank in slaap was gevallen, helaas is hij daar niet meer aangetroffen.

Caroline Tensen heeft in het programma Spoorloos gevraagd uit te kijken naar deze persoon. Aan de hand van het signalement: ‘Een goedlachse spontane man met een vrolijk uiterlijk’, heeft niemand zich gemeld.

Het is een raadsel waar hij is gebleven, volgens een ooggetuige had Rutte een gele zwembroek aan, waarom hij dat aan had wist de getuige niet, er is namelijk ook geen zwembad in de buurt. De gele zwembroek zou in verband kunnen worden gebracht zanger Dries Roelvink, daarom zijn alle zonnebanken in de omgeving onderzocht, helaas nog geen spoor van Rutte gevonden.

Een woordvoerder van de politie sluit ook niet uit dat Rutte een nieuwe stroming is gestart, in plaats van de ‘gele hesjes’ wil hij mogelijk een ‘gele zwembroekjes’ groep oprichten.
Mocht u de man tegenkomen benader hem voorzichtig, hij kan u met zijn vriendelijke glimlach in de maling nemen, hij schijnt daar expert in te zijn.

PietKei

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*